Corina Tănase

PROFIL PROFESIONAL

Corina TĂNASE

Partner

Corina TANASE are o experienta vasta in litigii de mare anvergura solutionate prin arbitraj, in fata Curtii Internationale de Arbitraj de pe langa Camera Internationala de Comert ICC Paris, inclusiv litigii izvorate din contracte FIDIC, acordand asistenta in arbitraj atat autoritatilor contractante (autoritati publice), cat si societatilor comerciale.

A acordat asistenta si reprezentare in litigii solutionate de catre Comisia de Adjudecare a Disputelor (DAB). De asemenea, a dobandit o experienta extinsa in domeniul dreptului administrativ, a achizitiilor publice si concesionarea de bunuri proprietate publica, a contractelor finantate prin intermediul fondurilor nerambursabile (ISPA, PHARE), precum si in domeniul dreptului aviatiei.
Este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti (2007), a absolvit cursurile de perfectionare organizate de Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (2009) si cursurile programului LLM International Commercial Arbitration (2013-2014), al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti.

Vorbeste fluent limba engleza.

REPERE

2007-Prezent
Membru în Baroul București

Domenii de expertiză

  • Arbitraj comercial
  • Dreptul construcțiilor
  • Contracte FIDIC
  • Energie

Contact

Phone : +40 731 993 904
Email : ctanase@lddp.ro