Promovare în echipa LDDP

Începând cu data de 1 iulie 2024, Andra SOARE-FILATOV se alătură echipei de parteneri ai LDDP.

Andra s-a alăturat echipei LDDP în urmă cu peste un deceniu, aducând cu ea pasiunea pentru drept și un set unic de competențe care îi permit să navigheze cu succes peisaje juridice complexe.

Specializată în drept comercial și dreptul comerțului internațional, cu o practică axată pe arbitrajul internațional, Andra este un atu valoros pentru echipa noastră. De-a lungul anilor, a acumulat o vastă experiență ca avocat în proceduri de arbitraj internațional instituțional și ad-hoc, punându-și în evidență expertiza în special în litigiile din domeniul construcțiilor și al energiei, precum și în litigii care implică proprietatea intelectuală, contracte de licență și de distribuție.

Andra deține un LL.M. în arbitraj internațional de la Facultatea de Drept a Universității din București, unde este în prezent student doctorand. Este asistent universitar la Facultatea de Drept a Universității Nicolae Titulescu din București, în cadrul departamentelor de drept comercial și dreptul comerțului internațional.

* * *

Leaua Damcali Deaconu Paunescu – LDDP este o societate de avocatură ce s-a impus prin echilibru și performanță, grație principiilor ce stau la baza structurării echipei: profesionalism, implicare și flexibilitate. Echipa LDDPeste formată dintr-un nucleu echilibrat de avocați, incluzând atât profesioniști cu o experiență îndelungată, cât și avocați tineri, cu toții având o abordare flexibilă și o reacție promptă și eficientă. O caracteristică a avocaților LDDP este capacitatea de adaptare la noile domenii ale dreptului (dreptul IT, comerțul electronic, dreptul internetului, dreptul energiei, dreptul mediului, etc.) și permanenta participare la programe de educație juridică continuă în aceste domenii și, în general, în domeniile de nișă. Distinct de prezența la vârf în avocatura din România, LDDP este recunoscută și recomandată de specialiști internaționali independenți, cum ar fi Global Arbitration Review sau Chambers & Partners ca fiind o firmă de avocatură de top la nivel internațional în domeniul Arbitrajelor internaționale, al Dreptului Construcțiilor și al Dreptului aviației.

Related Posts

Leave a Reply