Despre noi

Despre echipa

LDDP

Este formată dintr-un nucleu echilibrat de avocați incluzând atât avocați cu o experiență îndelungată, cât și avocați tineri, cu toții având o abordare flexibilă, o reacție promptă și eficientă.

Toți avocații au o expertiză profesională deosebită, studii aprofundate în drept, mulți dintre ei au urmat, complementar studiilor de drept, cursuri ale facultăților cu profil economic, științe politice, inginerie sau istorie. O caracteristică a avocaților noștri este capacitatea de adaptare la noile domenii ale dreptului (IT, comerț electronic) și permanentă participare la programe de educație legală continuă, în special în materia dreptului comercial, dreptului comunitar, dreptului proprietății intelectuale, arbitrajului și medierii.

Colaborări

Încă de la înființare, societatea de avocatură LDDP s-a impus cu rapiditate prin echilibru și performanță, grație principiilor ce au stat la baza structurării echipei: profesionalism, implicare și flexibilitate.

  • Afilieri internaționale
  • Servicii integrate
  • Colaborări interne
  • Alte organizații

 

 

Motto

Either we will find a way or we will make one.

Arbitraj Comercial Internațional

LDDP deține o poziție de top în materie de arbitraj comercial și se bucură de o largă recunoaștere națională și internațională pentru profesionalismul său în această linie de lucru.

Drept fiscal

Experiență bogată în analiză problemelor de drept fiscal și litigii fiscale, la toate nivelurile de jurisdicție, având ca obiectiv oferirea clienților noștri a unor soluții practice.

Litigii interne și internaționale

Echipa puternică de avocați pledanți care au dobândit o expertiză extinsă în analiză și aplicarea reglementărilor legislației naționale și internaționale.

Drept comercial internațional

LDDP asigură consiliere și reprezentare de specialitate unui număr mare de companii internaționale, oferind suport legal pentru tranzacții și litigii comerciale cu un înalt grad de complexitate.

Dreptul societăților comerciale. Fuziuni și Achiziții.

Arie largă de tranzacții corporatiste pentru un portofoliu vast de clienți, companii internaționale sau societăți locale, în proiecte complexe de fuziuni și achiziții.

Dreptul construcțiilor & Contracte FIDIC.

Echipă de avocați specializați în materia construcțiilor și a contractelor FIDIC care au asistat proiecte majore, atât pentru autoritățile publice, cât și pentru companii multinaționale.

LDDP

Distincții

  • LDDP este inclusă în topul mondial al primelor 100 de societăți de avocatură specializate în arbitrajul internațional.

    GAR 100
    The guide to specialist international arbitration practices (2017)

Ne puteți lăsa un mesaj

și revenim noi cu răspunsul