Afilieri

Profesionalism. Idei inovatoare.

Afilieri

Încă de la înființare, societatea de avocatură LDDP s-a impus cu rapiditate prin echilibru și performanță, grație principiilor ce au stat la baza structurării echipei: profesionalism, implicare și flexibilitate.

Afilieri internaționale
Colaborări Interne
Servicii Integrate
Alte Organizații

Leaua Damcali Deaconu Păunescu – LDDP este afiliată, ca unic reprezentant în România, mai multor organizații internaționale ce reunesc, împreună, firme de avocatură independente din peste 80 de țări. Prin această distribuție internațională de excepție, membrii acestor organizații pot asigura, pentru clienții lor, servicii juridice în proiecte internaționale complexe, precum și în domeniul investițiilor străine, ca o alternativă eficientă la firmele de avocatură multinaționale.

  1. L2B Aviation Limited

Avocații din cadrul firmei sunt membri în diverse asociații internaționale și anume:

  1. Chartered Institute of Arbitrators – CIArb
  2. London Court of International Arbitration- LCIA
  3. China International Economic and Trade Arbitration Commission – CIETAC
  4. International Bar Association – IBA
  5. Swiss Arbitration Association – ASA
  6. International Fiscal Association – filiala Romania
  7. European Lawyers’ Union (U.A.E.) Luxemburg

Pentru a putea oferi servicii juridice pe o arie geografică cât mai cuprinzătoare, precum și pentru a asigura formarea unei echipe lărgite în anumite proiecte de volum mare, Leaua Damcali Deaconu Păunescu – LDDP a dezvoltat un parteneriat cu alte case de avocatură din teritoriu. Numitorul comun care a condus la realizarea acestei cooperări, în forma unei convenții de conlucrare profesională, este reprezentat de nivelul foarte ridicat al calității serviciilor juridice prestate și de avocații parteneri, incluzând, în cazul fiecărei firme, avocați ce sunt doctori în drept și cadre didactice universitare din învățământul juridic și economic.

Echipa de avocați din cadrul Leaua Damcali Deaconu Păunescu – LDDP se bazează, de asemenea, pe colaborarea cu birouri de traducători autorizați, notari publici, executori judecătorești, birouri de consilieri de proprietate intelectuală, practicieni în insolvență, contabili și auditori autorizați, alături de care furnizează servicii integrate. Aceste colaborări se realizează prin construirea unor echipe adaptate fiecărei solicitări a clienților, în funcție de nevoile acestora și cu luarea în considerare a situațiilor ce impun evitarea unor conflicte de interese.

În considerarea structurii clientelei sale, care include un număr semnificativ de investitori străini în România, Leaua Damcali Deaconu Păunescu – LDDP este membră a unor organizații internaționale de profil, contribuind în mod activ la activitățile specifice ale acestor organizații.Either we will find a way
or we will make one.

 

AVOCAȚI DE CONTACT