Andreea Pițurcă

PROFIL PROFESIONAL

Andreea PIȚURCĂ

Senior Associate

Andreea PIȚURCĂ are o bogată experiență profesională în domeniul consultanței juridice, arbitrajului comercial internațional și al arbitrajului relativ la investiții. A făcut parte din echipa care a asigurat apărarea  statului român împotriva unui investitor străîn solicitând daune de peste 300 milioane EURO și a reprezentat mai multe entități în dosare arbitrale în față Curții Internaționale de Arbitraj ICC – Paris.

Ea are experiență și în domeniul consultanței juridice, inclusiv în diverse proiecte de preluare a operațiunilor unor societăți din România de către investitori străini, de analiză a utilizării fondurilor europene și/sau a fondurilor publice aferente acestora, de asistență în operațiunile de transfer internațional de întreprindere în ceea ce privește protecția salariaților afectați de transfer și alte proiecte similare.

REPERE

2010
Avocat definitiv în cadrul Baroului București

Domenii de expertiză

  • Arbitraj internațional relativ la investiții sub egida Centrului Internațional pentru Soluționarea Disputelor Relative la Investiții (ICSID) și a Comisiei Organizației Națiunilor Unite pentru Dreptul Comercial Internațional (UNCITRAL);
  • Arbitraj comercial internațional sub egida Regulilor Camerei de Comerț Internaționale de la Paris (ICC);
  • Consultanță juridică în diverse domenii ale dreptului.

Contact

Phone : +40 799 789 773
Email : apiturca@lddp.ro