Liliana Deaconescu

PROFIL PROFESIONAL

Liliana DEACONESCU

Partner

Liliana DEACONESCU are o experiență profesională de 10 ani, fiind specializată în domeniul arbitrajului comercial național și internațional, precum și în arbitrajul relativ la investiții. În acest sens, a fost membru al unei echipe care a acordat asistență juridică și reprezentare unor persoane juridice private în litigii soluționate prin arbitraj național și internațional, în față ICC Paris, respectiv a Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României, arbitraje izvorâte din contracte FIDIC și din contracte ce privesc transferul de părți sociale.

De asemenea, Liliana Deaconescu are experiență vastă în domeniul litigiilor, fiind implicată, printre altele, în dosare complexe privind angajarea răspunderii factorilor implicați în edificarea unor imobile de referință în București, în litigii ce privesc domeniul jocurilor de noroc, asistând o cunoscută societate de pariuri sportive din Austria în numeroase dosare, în acțiuni privind angajarea răspunderii administratorilor, acțiuni privind recuperarea de taxe vamale, în proceduri administrative ce privesc anularea autorizațiilor de construire, dar și în dosare ce privesc apărarea drepturilor de proprietate intelectuală.

Este absolventăFacultății de Drept a Universității Independente Titu Maiorescu. Deține un masterat în domeniul dreptului comunitar organizat în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, precum și un masterat în domeniul arbitrajului internațional, organizat în cadrul Facutatii de Drept a Universității București. Este de asemenea absolventă a cursurilor Academiei de Vară privind Arbitrajul Comercial Internațional din cadrul Universității din Koln, Germania

REPERE

2010-Prezent
Masterat în domeniul arbitrajului internațional organizat în cadrul Facutatii de Drept a Universității București
2010-Prezent
Masterat în domeniul dreptului comunitar organizat în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative
2010-Prezent
Absolventă a Facultății de Drept a Universității Independente Titu Maiorescu

Domenii de expertiză

  • Arbitraj internațional
  • Litigii
  • Dreptul mediului
  • Drept administrativ

Contact

Phone : +40 799 789 775
Email : ldeaconescu@lddp.ro