Mihaela Afanasov

PROFIL PROFESIONAL

Mihaela AFANASOV

Senior Associate

Mihaela AFANASOV asigura consultanță, asistență și reprezentare juridică pentru entități interne și internaționale, atât publice cât și private.

Experiență în domeniul dreptului muncii se axează pe acordarea de consultanță juridică cu privire la diferite aspecte decurgând din relațiile de muncă.

În domeniul dreptului administrativ și al achizițiilor publice asigura consultanță și reprezentare juridică atât pentru autorități contractante cât și pentru operatori economici ofertanți, în legătură cu aspecte precum: interpretarea și aplicarea legislației achizițiilor publice, întocmirea și respectarea documentațiilor de atribuire, derularea procedurilor, formularea contestațiilor și a apararilor în față Consiliului Național de soluționare a Contestațiilor, încheierea de derularea contractelor de achiziție (inclusiv în cazul proiectelor finanțate din fonduri nerambursabile), reprezentare în litigii specifice.

În domeniul dreptului concurenței asista operatori economici atât în ce privește aplicarea/ respectarea legislației privind concurență cât și în privința procedurilor în față Consiliului Concurenței și în litigii de drept concurențial.

Este licențiată în drept a Facultății de Drept din cadrul Universității București (2007) și licențiată în drept al UE absolvind cursurile Colegiului Juridic Franco – Român de Studii Europene – Universitatea Paris 1 Panthéon Sorbona (2006).

De asemenea, are studii aprofundate de master în drept privat în cadrul Universității București (2008) și de master în dreptul european și internațional al afacerilor în cadrul Colegiului Juridic Franco – Român de Studii Europene – Universitatea Paris 1 Panthéon Sorbona (2007).

Deține Certificat de absolvire – “Competențe sociale și civice”, eliberat de Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse, Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului, pentru competențe sociale și civice, în special în domeniul egalității în drepturi și al egalității de șanse.

REPERE

2010-Prezent
Expert în accesare fonduri structurale și de coeziune europene

Domenii de expertiză

  • Arbitraj comercial
  • Drept comercial
  • Achiziții publice
  • Dreptul muncii
  • Dreptul mediului

Contact

Phone : +40 730 714 162
Email : mafanasov@lddp.ro