Răzvan Brătila

PROFIL PROFESIONAL

Răzvan BRĂTILA

Associate

Răzvan BRĂTILA are o experiență de 5 ani în domeniul arbitrajului comercial internațional și intern, fiind implicat în principal în dosare complexe de arbitraj comercial internațional administrate de Curtea Internațională de Arbitraj ICC Paris, precum și în dosare de arbitraj sub egida regulilor Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

Răzvan este specializat în acordarea de asistență și reprezentare a clienților în probleme de drept comercial, dreptul construcțiilor – contracte FIDIC, drept civil și dreptul energiei.

Are de asemenea experiență în proceduri arbitrale derulate în conformitate cu regulile Independent Film and Television Alliance.

Răzvan a absolvit cursurile de licență în drept și relații internaționale ale Universității Coventry din Marea Britanie (2012), precum și cursurile de licență în drept ale Facultății de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu (2014).

De asemenea, Razvan a absolvit programul de Master, LL.M. Internațional Commercial Arbitration (2018) din cadrul Facultatii de Drept din cadrul Universității București.

REPERE

2018
LL.M. în arbitraj internațional, Facultatea de Drept din cadrul Universității București
2014
Absolvent al Facultății de Drept a Universității Nicolae Titulescu din București
2012
Absolvent al Facultății de Drept și Relații Internaționale Coventry University (Regatul Unit al Marii Britanii)

Domenii de expertiză

  • Arbitraj comercial intern și internațional
  • Drept comercial
  • Dreptul construcțiilor – contracte FIDIC
  • Dreptul energiei

Contact

Phone : +40 738 719 606
Email : rbratila@lddp.ro