Răzvan Ioan Păunescu

PROFIL PROFESIONAL

Răzvan Ioan Păunescu

Managing Partner

RĂZVAN IOAN PĂUNESCU are o experiență profesională de peste 10 ani  în domeniul avocaturii și de peste 25 de ani în tranzacții internaționale .

A participat sau a administrat  peste 500 de cauze pe rolul instanțelor de judecată din România, a participat la crearea mai multor companii de renume național și internațional și a colaborat la promovarea  medierii ca soluție alternativă optimă pentru stingerea litigiilor.

Este Vice-Președinte al Centrului Avocaților mediatori, încă de la înființare. Trăind o mare parte din viață în Italia și urmând studiile la Milano, a colaborat cu parteneri avocați din Italia și din alte țări membre ale UE. Cu această ocazie a devenit membru în Consiliul de Administrație al Fundației de Mediere Europeană.

De asemenea, aprofundandu-și studiile în Statele Unite ale Americii, este un bun cunoscător al pieței Nord-Americane și colaborează atât cu companii americane în România, cât și cu instituții și companii mixte româno -americane.

Este consultantul celei mai mari investiții în desfășurare din Europa Centrală și de Est din ultimii 30 de ani și are o experiență vastă, atât în China, cât și în țările din spațiul Asia-Pacific concentrându-se pe tranzacții internaționale de tip achiziții, fuzionari, divizări.

A reprezentat UAE – Union des Avocats Europeens în calitate de Președinte pentru România și a fost Președintele Camerei de Comerț România – China, fiind, actualmente, Președinte Onorific al acestei organizații.

A colaborat îndeaproape cu CES – Consiliul Economic și Social, atât în România cât și la Bruxelles, iar în prezent colaborează cu Fundația Universitară Europeană.

Contact

Phone : +40 744 488 888
Email : rpaunescu@lddp.ro