Promovări în Echipa LDDP

Trei avocați din echipa Leaua Damcali Deaconu Păunescu – LDDP sunt promovați, întărind astfel nivelul de vârf al expertizei  firmei în domeniul arbitrajului și al consultanței.  Începând cu data de 1 iulie 2021, avocații Corina TĂNASE și Liliana DEACONESCU au avansat la poziția de avocați Parteneri, iar Alexandra BOICIUC la cea de Managing Associate.

Crenguța Leaua, Managing Partner LEAUA DAMCALI DEACONU PAUNESCU – LDDP: „În cei peste 15 ani de activitate ai societății, serviciile noastre profesionale, caracterizate prin încredere și profesionalism, au asigurat construirea unei baze solide de peste 10.000 de clienți. Aceasta a asigurat poziționarea la vârf a LDDP în rândul firmelor de avocatură de business din România precum și la nivel internațional (de peste 10 ani suntem constant în topul celor mai valoroase firme de avocatură specializate în arbitraj internațional – GAR 100). În intervalul scurs de la înființarea firmei, și-au dezvoltat cariera alături de noi peste 150 de avocați și suntem mândri de evoluția profesională a fiecăruia dintre aceștia. Actuala echipă are în structura sa avocați cu o expertiză deosebită în domeniul arbitrajului, consultanței, litigiilor și fiscalității, a căror activitate este apreciată de clienții noști. Promovările actuale sunt parte dintr-o politică continuă a firmei noastre de încurajare a evoluției avocaților din interiorul firmei”.

Corina TĂNASE, Partener, are o deosebit de vastă experiență profesională în litigii de mare anvergură soluționate prin arbitraj, în fața Curții Internaționale de Arbitraj de pe lângă Camera Internațională de Comerț ICC Paris, în special litigii izvorâte din contracte FIDIC, cu privire la care acordă asistență și reprezentare și în fața Comisiilor de Adjudecare a Disputelor (DAB). A fost și este membră în echipele de avocați care acordă asistență juridică în arbitrajul internațional privind protecția investițiilor străine sub regulile ICSID. Este specializată cu precădere în dreptul construcțiilor, dreptul contractelor, inclusiv a celor administrative și a contractelor finanțate prin fonduri europene, precum și în domeniul dreptului aviației.

Liliana DEACONESCU, Partener, are o solidă experiență profesională în domeniul arbitrajului comercial național și internațional, sub regulile ICC Paris, respectiv ale Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României, precum și în arbitrajul relativ la investiții, sub regulile ICSID.  Este recunoscută la nivel internațional de publicația Who’s Who Legal ca Future Leader în domeniul arbitrajului internațional. Are de asemenea, o mare experiență în domeniul dreptului civil și comercial, al dreptului societar, al  dreptului construcțiilor, dar și în dosare ce privesc apărarea drepturilor de proprietate intelectuală.

Alexandra BOICIUC, Managing Associate, este un avocat cu o mare versatilitate în ceea ce privește domeniile profesionale în care a obținut rezultate deosebite. Are experiență în dosare de arbitraj comercial intern și internațional desfășurate la Curtea Internațională de Arbitraj ICC Paris și la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României, precum și în proceduri de arbitraj guvernate de regulile UNCITRAL. Este de asemenea, un avocat cu prezență constată în activitatea de consultanță, în special în domeniul dreptului civil și al contractelor comerciale, cu focus special pe domeniul dreptului imobiliar, al energiei și în domeniul farmaceutic. Este și un avocat pledant în domeniul dreptului civil și comercial, în domeniul energiei și  al drepturilor reale.

DESPRE Leaua Damcali Deaconu Paunescu – LDDP

LDDP este o societate de avocatură ce s-a impus prin echilibru și performanță, grație principiilor ce stau la baza structurării echipei: profesionalism, implicare și flexibilitate. Echipa LDDP este formată dintr-un nucleu echilibrat de avocați, incluzând atât  profesioniști cu o experiență îndelungată, cât și avocați tineri, cu toții având o abordare flexibilă și o reacție promptă și eficientă. O caracteristică a avocaților LDDP este capacitatea de adaptare la noile domenii ale dreptului (dreptul IT, comerțul electronic, dreptul internetului, dreptul energiei, dreptul mediului, etc.) și permanenta participare la programe de educație juridică continuă în aceste domenii și, în general, în domeniile de nișă. Distinct de prezența la vârf în avocatura din România, LDDP este recunoscută și recomandată de specialiști internaționali independenți, cum ar fi Global Arbitration Review sau Chambers & Partners ca fiind o firmă de avocatură de top la nivel internațional în domeniul Arbitrajelor internaționale, al Dreptului Construcțiilor și al Dreptului aviației.

Related Posts

Leave a Reply