Echipa LDDP a reprezentat cu succes in fata instantelor de judecata pe unul din clientii sai de traditie, Trammo GmbH

Echipa LDDP a reprezentat cu succes in fața instanțelor de judecată pe unul din clienții săi de tradiție, Trammo GmbH. Echipa noastră a asigurat cu succes consolidarea poziției de creditor a clientului sau cu privire la o creanță de peste 14 milioane lei. Instanța a găsit ca întemeiate apărările formulate de echipa noastră și a reținut că sechestrul penal asigurator instituit asupra bunurilor debitorului nu poate bloca executarea silită demarată de un alt creditor.

Soluția instanței confirmă încă o data specializarea și experiența solidă a LDDP în materia obligațiilor civile, recuperării creanțelor și procedurilor de executare silită. Asistența juridică și reprezentarea au fost asigurate de colegii noștri, dr. Crenguța Leaua, Cosmin Soare-Filatov si Andreea Ciubotaru.

Trammo este unul din liderii mondiali in ceea ce privește comercializarea, schimbul, distribuția și transportul unei mari varietăți de mărfuri, fiind unul din liderii de piata in privinta unor produse ca amoniacul anhidru, sulful, acidul sulfuric, acidul azotic și cocsul petrolier.

Related Posts

Leave a Reply